Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunanlayışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Yabancı yapımı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini muayene eylemek gerekir. Bu Toscanello derunin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında derunmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneyim semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken hayati bir kural var. Puro sadece ama sadece kokusuz ateşle yakılır! Puro her bugün ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken flama puroya düver bağlantı etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı alya döndüğünde kızartma anlayışlemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 had eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken tüm ayak tabanığın eşit yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 had döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara gereğince beş on henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu minval çakmaklar çok takatlidür ve zait yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma anlayışlemi doğal alevli çakmaklarla, beş on bugün alabilir. Bu süre size çağ kaybı kabilinden dideükebilir ama puro çıdam ve say ister. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonra ters çevirip yüzeyünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yöreı tam yanmamışsa, doğrusu tüm bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz derunime apiko. Pekâlâ ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara derunilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azcaından 40 saniye korumak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden derunmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o kadar dokunaklılaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Kötü sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve kâm kameraların dumanla uyarılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca taalluk gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun derunin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin tekrar yakma problem oluşum etmez. Ancak yabancı yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve nasıl şpeş olan 2 kuralı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın sıcaklık dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 had arasında evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Hane ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Fakat şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama ortamını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile zıtlaşmazsınız. Muhafaza ortamı sıcaklığında hakikat problem ortamın ilgisiz değil zait hamam olmasıdır. Çünkü saklama ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama ortamının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem nem saklama ortamı sıcaklığına gereğince değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de saklama ortamı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir muhit geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama ortamının muhit geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu derunindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak nasıl muhit geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En çok humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl muhit geçirmedikleri derunin özge rakiplerine önemli üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.